Reis naar Charleville-Mézières -

Franse taal en cultuur in Gouda en omgeving

Alliance Française

Komende activiteit: 8 september

Inschrijfavond nieuwe cursusjaar

19.30 uur – De Goudse Waarden, Groen van Prinsterensingel 44, Gouda

Wil je een cursus Frans volgen?

Is de taal voor jou ook een brug naar je Franse kennis(sen)?  Dan ben je bij ons ’à la bonne adresse’. 

Alliance Française Gouda – Reeuwijk – Alphen aan den Rijn – Capelle aan den IJssel  

Dé specialist in taalcursussen Frans voor alle niveaus!

Het laatste nieuws

Maandag 8 september 2020 

19.30 – 21.00

INSCHRIJFAVOND NIEUWE CURSUSJAAR 

Op 21 september aanstaande start het nieuwe cursusjaar 2020-2021 bij de Alliance Française Gouda. Denk je erover om een cursus Frans te gaan volgen, maar wil je eerst meer informatie? Kom dan naar onze inschrijfavond op maandag 8 september. Op deze avond staan onze docenten klaar om je vragen te beantwoorden, kun je lesmateriaal bekijken en een niveautest doen. Uiteraard kun je je ook meteen inschrijven. Let op: als je je vóór 1 september al inschrijft krijg je 10,– euro korting op de cursusprijs!

Locatie: De Goudse Waarden, Gouda – Toegang: gratis – Meer informatie: gouda@afpb.nl

Nieuw!

     

ONLINE FRANSE LES

Frans leren vanuit huis? Vanaf nu zijn veel van onze cursussen ook online beschikbaar. De lessen worden gegeven via Zoom (of een andere applicatie om mee te beeldbellen) en zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen. Het instapniveau voor de conversatiecursussen is A2. En denk ook eens aan een online bedrijfscursus!

Meer informatie? Mail naar gouda@afpb.nl.


Wat kun je bij ons verwachten?

Cursussen Frans

We bieden je een grote variatie aan cursussen Frans. Hierdoor vind je altijd een cursus die bij jou past. En natuurlijk helpen we je de juiste keuze te maken.
A bientôt!

Cultureel Programma

Ieder seizoen verzorgen we een aantrekkelijk cultureel programma met voor ieder wat wils. Activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen, maar ben je lid of cursist, dan krijg je korting.

Vertaalservice

Wil je een tekst laten vertalen uit het Frans? Of moet je juist een brief of mail opstellen in het Frans? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem gerust ontact op voor meer informatie.   

 

Onze partners