Franse taal en cultuur reeds 1
33 jaar!

Lezing “des Tombe” in Maart, maar datum nog niet bekend

Huis voor Schoone Kunsten, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

In Maart 2021 organiseert OKW Apeldoorn de lezing. Zodra wij de informatie over de lezing hebben ontvangen, zetten wij dit op de website, social media kanalen én in de nieuwsbrief.

Conférence door Toon Dohmen. De krochten van het Louvre.

Triade Middenweg 2, DenHelder

Boekvertaler en journalist Toon Dohmen biedt een avondvullende lezing aan over Marc-Antoine Mathieus boek in relatie tot de geschiedenis en culturele betekenis van het grootste museum ter wereld en die van la bande dessinée. Uiteraard geïllustreerd met pakkende beelden en desgewenst in het Frans. Een boeiende avond voor nieuwsgierige lezers, kunstliefhebbers en historisch geïnteresseerden… kortom, voor alle liefhebbers […]

Pascal Tournaire – Photographies d’alpinisme

Online

Journaliste, graphiste et photographe depuis 1979, Pascal Tournaire fut également directeur artistique de Montagne Magazine, puis d’Alpinisme & Randonnée pendant 18 ans. Spécialiste de la prise de vues en conditions extrêmes, ses photographies sont régulièrement publiées dans la presse française et étrangère.

€7,50

CINÉMA FRANÇAIS – AVANT-PREMIÈRE (In samenwerking met Mimik)

Mimik Achter de Muren Vispoort 10, Deventer

Vertoning van een Franse film, die nog niet in roulatie is. Na de film is er weer een gezellige nazit.  Het is de eerste keer dat we gebruik kunnen maken van een filmzaal van het nieuwe Mimik-gebouw. Het is raadzaam tijdig te reserveren. De titel wordt bekend gemaakt in de Dernier Cri.

Micheline van Hautum en Erwin van Ligten

Gashouder Langewijk 162, Dedemsvaart

Twee supertalenten om ons te trakteren op een middag met chansons. Op zondagmiddag 14 maart 2021 15:00 uur in de Gashouder in Dedemsvaart. Gratis voor leden en cursisten

Gratis