Franse taal en cultuur

Alliance Française Dordrecht

Komende activiteit:

Onze inschrijfavond voor het nieuwe cursusjaar is op 14 september 2020 van 19.00 – 20.30u, in de kantine van gebouw Ocra, van het Da Vinci College, Leerparkpromenade 100 in Dordrecht


Wilt u een cursus Frans volgen in Dordrecht?

Is de taal voor U ook een brug naar uw Franse kennis(sen) ? 
Dan bent U hier …..’à la bonne adresse’.  
Dé specialist in taalcursussen Frans voor alle niveaus!

Het laatste nieuws

Vanwege de corona richtlijnen kunnen we waarschijnlijk minder cursisten per cursus plaatsen dan in voorgaande jaren het geval was. U kunt ons enorm helpen met het plannen, door nu al in te schrijven. September lijkt nog ver weg, maar we willen u nu alvast attenderen op de onze inschrijfavond en ons nieuwe cursusjaar. 

 
Inschrijfavond:
Maandagavond 14 september 2020 van 19.00 – 20.30u in de kantine van gebouw Ocra van het Da Vinci College. Onze lessen starten op 28 september 2020. 
 
De kosten van het nieuwe cursusjaar bedragen € 290 voor de hele cursus van 24 lessen. Als u vóór 15 augustus a.s. uw cursusgeld op onze rekening NL07 INGB 0002 7351 00 overmaakt, dan krijgt u € 15 korting en betaalt u slechts € 275. 
 
 

Wat kunt u bij ons verwachten?

download

Cultureel programma

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk programma met voor elk wat wils.

Reis naar Normandie

Wederom organiseert de Alliance Française een reis. Dit jaar gaat de groep naar Normandie

Tricolore: Lezen, actualiteit en grammatica

Met de cursus Tricolore verzorgt de Alliance Française jaarlijks een drieluik bestaande uit het gezamenlijk lezen van een boek, het behandelen van actuele onderwerpen uit Frankrijk en een opfrissing van de Franse grammatica. 

2016-AF-Logo-seul-pictoaf-RVB.jpg

Cursusschema 2020 - 2021

Hier vindt u ons volledig overzicht van alle cursussen voor het komende seizoen.

Andere cursusmogelijkheden

Privélessen op elk gewenst niveau aan particulieren alleen of in kleine groepen. Groepslessen op elk gewenst niveau voor bedrijven en op locatie.

Onze partners