Franse taal en cultuur reeds 1
33 jaar!

Boeken kopen

Kinderboekhandel Franse boeken

 

Serendipity Libros is een online en ambulante boekhandel, waar hoofdzakelijk kinderboeken in de Romaanse talen worden aangeboden. De boeken die verkrijgbaar zijn, vormen een kleurrijke en fantasievolle selectie van de hedendaagse kinderboeken in Frankrijk. Gevestigd in Voorburg, maar met de mogelijkheid om boeken online te bestellen. Een mooie gelegenheid om Franstalige kinderboeken aan te schaffen, die op voorhand zijn geselecteerd op hun kwaliteit.

Voor leden van de Alliance Française is er een korting van 5 %. Op de website vindt u de selectie en voor inspiratie kunt u de blog lezen. Zo worden deze maand twee boeken aangeprezen voor een jong publiek over de opstand in 1968. Elke maand worden er in Den Haag en omgeving boeken voorgelezen voor Franstalige kinderen.

www.serendipitylibros.com

Le Temps Retrouvé

De enige Franse boekhandel  in Nederland. In 2014 is zij opgericht en als aangesloten boekhandel door het Centre National du Livre erkend. (www.letempsretrouve.nl)

Bij sommige Alliances, die zich niet te ver van Amsterdam bevinden, is deze boekhandel al bekend.

Bij deze boekhandel kan men terecht voor het organiseren van culturele literaire avonden , het aanschaffen van cursusboeken voor de taalcursussen en leesboeken voor de cercle littéraires met een korting van 5 % wanneer men de boeken in grotere aantallen bestelt.

Daarnaast is het de moeite waard om de boekhandel  aan Keizersgracht  529 een keer te bezoeken. Neem dan voor de korting uw lidmaatschapskaart van de Alliance Française mee!

Blijft u langer in Amsterdam, bekijk  dan ook eens het aanbod van Franse films in het Ketelhuis of de culturele en  literaire avonden i.s.m l’Echappée Belle aan Spiegelgracht 2A. (www.echappeebelle.nl)